Trubaduuri suomenlinnassa

Perjantaina 4.9 trubaduuri suuntasi suomenlinnaan kimppakolmekymppisille. Varasin autopaikan lauttaan hyvissä ajoin, lähdin ajoissa työhuoneelta, mutta oli minuuteista kiinni että ehdin lautan kyytiin. Oli nimittäin kuun ensimmäinen perjantai, ja koko kauppatori oli aivan täynnä vanhoja amerikanrautoja. Liikenne oli jumissa. Jouduin ajamaan vastaantulevien kaistaa hyvän matkaa että mahduin puikkelehtimaan lautan puomille, huh!

  Suomenlinnassa ajelin Myllysaliin, mulle entuudestaan tuntemattomaan keikkapaikkaan. Juhlaväki näytti olevan alusta asti biletuulella ja synttärisankarit ottivat hyvin vastaan. Tila oli erittäin kaikuva, laitoin ensimmäiseksi kaiut nollaan mikseristä kun kokeilin saundeja. Trubaduuri oli hyvä buukkaus tuohon tilaan, bändi olisi kyllä saattanut soida kakofonisesti. Porukka oli kolmenkympin tienoilla niinkuin olettaa saattoikin, ja meininki yltyi riehakkaaksi, viimeistään Shanghain valot- biisissä. Soitin sen toivebiisinä, ensimmäistä kertaa. Hyvä biisi! Jälkimmäisen setin lopussa Antti Tuiskun Peto on irti taisi kajahtaa viimeisenä kappaleena, ja tuntui myös uppoavan 🙂 Kaikenkaikkiaan erittäin nasta keikka, ja mukavia ihmisiä.

Paluumatkalla onnistuin melkein jälleen eksymään pimeässä suomenlinnassa, mutta GPS-pelasti. Olin vielä 5 min ennen paluulautan lähtöä jossain aivan lepikossa 🙂