Trubaduuri Juhliin

Etsitkö trubaduuria juhliin? Olen etsimäsi muusikko. Olen saanut tehdä lukuisia keikkoja erilaisissa juhlissa. Esiinnyn häissä, synttäreillä, pikkujouluissa, ristiäisissä, yritysjuhlissa, polttareissa, harjannostajaisissa ja missä vain kutsu käy. 
Tykkään saada ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Tilantarve trubaduurilla on pieni, äänenvoimakkuus sopiva ja kustannukset pysyvät aisoissa. Laaja ohjelmistoni kattaa tämän päivän hittejä ja klassikoita menneiltä vuosikymmeniltä. Harjoittelen jatkuvasti uusia kappaleita ja voit toivoa omiin juhliisi biisejä myös ohjelmistoni ulkopuolelta, harjoittelen mielelläni uutta materiaalia. Viime vuosina varsinkin Vain Elämää tv-sarja on tuonut paljon mielenkiintoisia vanhojakin kappaleita esille, ja kyseisen ohjelman kappaleet ovat olleet erittäin toivottuja. 

Esiinnyn mies ja kitara kokoonpanolla, ja tuon mukanani laadukkaat äänentoistolaitteet. Laitteistoa voi käyttää myös muuhun ohjelmaan, esimerkiksi puheiden pitämiseen tai taustamusiikin soittamiseen. Tarvittavat piuhat löytyvät minulta. Katso videoista kun esiinnyn livetilanteessa, saat oivan kuvan soundistani ja ilmeestäni. Tavoitteenani on luoda riehakas tunnelma jokaisella keikalla, viimeistään loppuillasta. 

Soitan juhlissa yleensä kaksi noin tunnin mittaista settiä tai kolme hieman lyhyempää. Settien pituudet ovat kuitenkin sovittavissa tilaajan tarpeiden mukaisesti. Tunnin mittaiseen settiin mahtuu suunnilleen 15-20 kappaletta, vähän riippuen biiseistä. Voit valita kappaleita suoraan ohjelmistostani tai jättää biisivalinnat minulle, molemmat hyviä vaihtoehtoja.

Laskutan kaikki keikat laskulla, valitettavasti en voi ottaa käteistä vastaan. Myös verkkolaskutus onnistuu. 

OTA YHTEYTTÄ!

Trubaduuri juhliin