Trubaduuri Syntymäpäiville

Etsitkö trubaduuria syntymäpäivillesi? Olen saanut esiintyä lukuisilla synttäreillä, aina 18-vuotisjuhlista 70v- päiville. Soitan mielelläni menevää musiikkia, joka saa ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Laaja ohjelmistoni kattaa musiikkia monilta eri vuosikymmeniltä, ja otan huomioon synttärisankarin lempiartistit ja hänelle tärkeät kappaleet keikkaa valmistellessani. Esitys voi olla osin, tai kokonaan myös rauhallisempaa taustamusiikkia, mutta olen huomannut että parhaat keikat syntyvät vuorovaikutuksessa yleisön kanssa.

Soitan juhlissa yleensä kaksi noin tunnin pituista settiä tai kolme hieman lyhyempää, mutta setit voidaan sovittaa tilaajan tarpeiden mukaisesti. Voit valita omia lempikappaleitasi ohjelmistostani joka kattaa yli 200 kappaletta. Treenaan jatkuvasti lisää uusia biisejä. Varsinkin Vain elämää tv-sarjan kipaleet ovat olleet varsin toivottuja ja niitä on tullut ahkerasti treenattua ja esitettyä. Myös harvinaisemmat kappaleet onnistuvat, tarvitsen niistä tiedon etukäteen että ehdin harjoitella.

Tuon syntymäpäivillesi mukanani kompaktit, laadukkaat äänentoistolaitteet, ja äänenvoimakkuus saadaan säädettyä sopivaksi. Äänentoistolaitteita voi lainata myös muuhun ohjelmaan. Esim. läppäri tai puhelin on helppo liittää järjestelmään ja tarvittavat piuhat löytyvät minulta. 

Katso videot keikoiltani ja saat kuvan ilmeestäni ja soundistani. Videot on kuvattu aidoissa keikkatilanteissa. Takanani on valtava määrä onnistuneita keikkoja ja uskallan luvata 100% tyytyväisyystakuun. Tavoitteenani on saada aikaan jokaisella keikalla rento ja riehakas tunnelma, yhteislaulua ja tanssia.

Tilantarve trubaduurilla ei ole iso, mutta juhlapaikan pöytiä on usein siirretty tanssilattian laajentamiseksi:) 

OTA YHTEYTTÄ!

Trubaduuri yritystilaisuuksiin - Trubaduuri syntymäpäiville