Trubaduuri Pikkujouluihin

Trubaduuri sopii hyvin tunnelman nostattajaksi pikkujouluihin.
Juhlaväki pääsee tanssimaan ja laulamaan – pikkujoulukeikat ovatkin
häiden ja syntymäpäivien ohella kaikkein riehakkaimpia keikkoja! Soitan klassikoita ja päivän hittejä ja menomusaa laidasta laitaan.

Tilantarve trubaduurilla on pieni, ja laadukkaat äänentoistolaitteet takaavat sopivan äänenvoimakkuuden. Äänilaitteita voi käyttää myös muuhun ohjelmaan, ja kannettavan tietokoneen tai puhelimen liittäminen onnistuu vaivatta. Tarvittavat piuhat löytyy minulta. Voit valita ohjelmistoni yli kahdestasadasta kappaleesta suosikkejasi tai jättää valinnat minulle. Yleisön nähtyäni saan kuvan siitä millainen musiikki olisi juuri teidän pikkujouluihin parasta. Viime aikoina mm. Vain elämää- tv-sarjan biisit ovat olleet varsin toivottuja, ja olen niitä ahkerasti treenannut ja esittänyt.

Soitan usein kaksi noin tunnin pituista settiä tai kolme hieman lyhyempää. Settien pituudet ja ajankohdat on täysin räätälöitävissä tilaajan toiveiden mukaan. Katso videot keikoiltani ja saat oivan kuvan ilmeestäni ja soundistani. Videot on kuvattu aidoissa keikkatilanteissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä, saat vastauksen sähköpostilla, puhelimella tai tekstarilla nopeasti. Olen tehnyt ison määrän pikkujoulukeikkoja ja uskallan luvata 100% tyytyväisyystakuun, koska keikat ovat onnistuneet aina loistavasti. Tavoitteenani on saada aikaan rento tunnelma, yhteislaulua sekä tanssia. 

OTA YHTEYTTÄ!

Trubaduuri pikkujouluihin