Yritystilaisuudet

Trubaduuri sopii hyvin yritystilaisuuksiin, äänenvoimakkuus on sopiva, kustannukset aisoissa ja tilantarve pieni. Tykkään elävöittää tilaisuuksia hyvillä kappalevalinnoilla ja rennolla otteella. Musiikki luo lämpimän tunnelman, ja laadukas esitys jää vieraiden mieleen. 

Joskus tapahtumissa on tilaus menevälle musiikille, joskus parhaiten sointuu rauhallisempi taustamusiikki. Pyrin esiintyessäni huomioimaan tilaisuuden luonteen ja ”lukemaan” ihmiset paikan päällä. Voimme sopia etukäteen kappalevalinnoista tai voit vaihtoehtoisesti jättää biisivalinnat minun huolekseni. 

Tunnetut laulut ja rento mutta ammattitaitoinen ote ovat mielestäni avainasemassa. Mittava ohjelmisto ja esiintymiskokemus ovat tukenani. Tuon mukanani kompaktit, huipputason äänentoistolaitteet, joita voi lainata esimerkiksi puheiden pitämiseen. Toteutan mielelläni toivekappaleita.

Soitan usein kaksi noin tunnin pituista settiä tai kolme hieman lyhyempää. Settien pituudet ovat kuitenkin muokattavissa tilaajan toiveiden mukaisesti. Olen esiintynyt kymmenien eri yritysten juhlissa, ja keikat ovat menneet loistavasti. Katso videot- kohdasta videoklippi yritysjuhlista, saat oivan kuvan siitä miltä kuulostan, näytän ja vaikutan. Älä epäröi ottaa yhteyttä, vastaan nopeasti sähköpostilla, puhelimella tai tekstarilla. Takan on valtava määrä onnistuneita yritysjuhlia ja uskallankin luvata 100% tyytyväisyystakuun.

OTA YHTEYTTÄ!

Trubaduuri yritystilaisuuksiin ja syntymäpäiville