Trubaduuri Vantaa

Moi! Etsitkö trubaduuria Vantaalle? Olen Vihtori Maijanen, 34-vuotias trubaduuri pääkaupunkiseudulta.
Esiinnyn erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa, häissä, polttareissa, pikkujouluissa ja kesäjuhlissa. Olen tehnyt pääasiassa trubaduurikeikkoja viimeisen kahden vuoden aikana, mutta omaan yli kymmenen vuoden kokemuksen keikkailusta eri kokoonpanojen kanssa. Keikkailen ympäri etelä- ja keskisuomea, mutta suurin osa keikoista on Helsingissä, Vantaalla, ja Espoossa.

Ohjelmistoni koostuu tunnetuista pop ja rock-kappaleista. Biisit ovat tämän päivän hittejä, vanhempia klassikoita ja kaikkea siltä väliltä. Etupäässä repertuaarini pitää sisällään menevää musiikkia. Tykkään tanssittaa ja laulattaa yleisöä. Filosofiani on pyrkiä saamaan hyvä vuorovaikutus yleisön kanssa, ja esiintyä tuoreella ja positiivisella otteella. Voin myös soittaa rauhallista taustamusiikkia, jos se on tilanteen henki.

Tuon mukanani laadukkaan äänentoiston, ja äänenvoimakkuus saadaan säädettyä sopivaksi. Laitteistoa voi käyttää myös muuhun ohjelmaan, ja siihen on helppo liittää esimerkiksi läppäri tai puhelin. Tarvittavat piuhat löytyy. Katso videot keikoiltani ja saat nopeasti kuvan ilmeestäni ja soundistani. Videot on kuvattu aidoissa livetilanteissa. 

Settien pituudet ovat yleensä 2x60min, tai 3x40min, mutta pituudet on sovittavissa tilaajan tarpeiden mukaan. Takana on valtava määrä onnistuneita keikkoja ja uskallankin luvata 100% tyytyväisyystakuun. Tavoitteenani on saada aikaan rento ja riehakas tunnelma jokaisella keikalla. Älä epäröi ottaa yhteyttä, saat vastauksen nopeasti sähköpostilla, puhelimella tai tekstarilla. Vantaa, ollaan kuulolla! 😉 

OTA YHTEYTTÄ!