Trubaduuri Espoo

Moi! Olen trubaduuri Vihtori Maijanen, 32-vuotias laulaja, kitaristi ja muusikko. Espoo on yksi yleisimmistä keikkakohteistani.

Tarjoan siis elävää musiikkia erilaisiin tilaisuuksiin, häihin, syntymäpäiville, yritysjuhliin, harjakaisiin, ristiäisiin, pikkujouluihin, kesäjuhliin jne. Olen esiintynyt eri kokoonpanojen kanssa ympäri suomea jo yli kymmenen vuoden ajan, ja keskittynyt neljänä viime vuonna trubaduurikeikkoihin. Valtaosa keikoista on Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla, mutta keikka-alueenani on koko etelä- ja keskisuomi. Teen keikkoja suunnilleen sadan keikan vuosivauhtia ja tuntuu että tahti vain kiihtyy. 

Tyylini on soittaa menevää musiikkia, ja tykkään saada ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Parhaat keikat syntyvät yleensä juuri vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Voin myös soittaa rauhallisempaa taustamusiikkia jos se tuntuu sopivimmalta tilaisuuden luonteeseen.

Ohjelmistoni koostuu tunnetuista pop- ja rockkappaleista, eri vuosikymmeniltä. Repertuaarista löytyy paljon kotimaisia ja ulkomaisia klassikoita, unohtamatta kuitenkaan ajankohtaisia, päivän hittikappaleita. Harjoittelen jatkuvasti uusia biisejä, jotta ohjelmistoni olisi mahdollisimman kattava. Usein syntyy tilanteita jolloin laaja ohjelmisto on hyödyksi. Ohjelmistoni kasvaa tilaajien biisitoiveiden myötä sekä omien lempikappaleiden treenaamisella. Tällä hetkellä harjoittelen John Denverin Annie´s songia sekä Motorheadin Ace of spadesia, molemmat tilaajien toiveita. Ainakin Sannin 2080-luvulla ja joku Chisun biisi ovat seuraavana treenilistalla omasta mielimusiikistani. Uudemmista kappaleista suurimman suosion keikoillani on saavuttanut Lauri Tähkän ”Morsian”, joka tuntuu olevan jo pieni klassikko. Teen paljon hääkeikkoja ja se osaltaan varmaakin selittää suosiota. Loistava biisi !

Voit kertoa toiveita minulle suosikkiartisteistasi, ja voimme halutessasi laatia raamit toivotulle ohjelmistolle tilaisuuteesi. Voit myös valita suoraan kappaleita listalta. Toteutan toiveita mielelläni myös listan ulkopuolelta, kun saan tiedon niistä etukäteen. 

Tuon mukanani laadukkaan, kompaktin äänentoiston, ja äänenvoimakkuus on sopiva. Muuhun juhlaohjelmaan voi myös lainata laitteita, läppäri ja puhelin ovat esimerkiksi helposti liitettävissä järjestelmään. Soitan yleensä 2x60min setit, tai 3x45min. Pituudet ovat kuitenkin sovittavissa, tilaajan toiveiden mukaisesti.   

OTA YHTEYTTÄ!