Trubaduuri Lahti

Moi! Olen Vihtori Maijanen, 34-vuotias trubaduuri pääkaupunkiseudulta ja keikkapaikkana on usein Lahti. Lahti on vain hetken ajomatkan päässä kotipaikkaani, joten matkakuluja ei juurikaan tule.

Teen keikkaa erilaisissa juhlissa ja tilaisuuksissa, häissä, syntymäpäivillä, pikkujouluissa, kesäjuhlilla jne. Soitan menevää musiikkia ja tykkään saada ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Pyrin saamaan hyvän vuorovaikutuksen yleisön kanssa. Voin myös soittaa rauhallista taustamusiikkia.

Keikkakokemusta on kertynyt yli kymmenen vuoden ajalta eri kokoonpanojen kanssa, ja trubaduurikeikkoihin olen keskittynyt viimeisten parin vuoden aikana. Suurin osa keikoista on pääkaupunkiseudulla, Lahdessa, Tampereella ja Turussa, mutta keikka-alueeni on koko etelä- ja keskisuomi.

Repertuaarini koostuu päivän hiteistä, ja klassikoista menneiltä vuosikymmeniltä. Voit toivoa kappaleita lempiartisteiltasi, tai valita suoraan listalta lauluja esitettäväkseni. Ohjelmistossani on tällä hetkellä yli 200 kappaletta joista voit valita suosikkejasi, mutta voit huoletta jättää asian myös minulle: yleisön nähtyäni saa varsin hyvän kuvan siitä minkälainen musiikki olisi sopivaa. Viime aikoina minulta on toivottu todella paljon Vain elämää- tv-sarjan kappaleita ja olen niitä innoissani harjoitellut ja esittänyt.

Mukanani kulkee laadukas äänentoisto, ja äänenvoimakkuus on sopiva. Laitteistoa voi käyttää myös muuhun ohjelmaan, ja järjestelmään on helppo kytkeä esimerkiksi läppäri tai puhelin. Tarvittavat piuhat löytyvät. Soitan yleensä 2x60min tai 3x40min setit+ encoret, mutta settien pituudet voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan sopiviksi. Katso videot niin saat oivan kuvan ilmeestäni ja siitä miltä kuulostan. Videot on kuvattu aidoissa keikkatilanteissa. Älä epäröi ottaa yhteyttä tai kysyä mistä vaan, saat nopeasti vastauksen sähköpostilla, puhelimella tai tekstarilla. Tavoitteenani on saada jokaisella keikalla aikaan rento tunnelma, yhteislaulua ja tanssia. Uskallankin luvata 100% tyytyväisyystakuun, koska takana on valtava määrä onnistuneita keikkoja.

OTA YHTEYTTÄ!