Trubaduuri Hämeenlinna

Moi! Olen trubaduuri Vihtori Maijanen, 34-vuotias laulaja, kitaristi ja muusikko. Tarjoan livemusiikkia erilaisiin yksityistilaisuuksiin, häihin, syntymäpäiville, kesäjuhlille, ristiäisiin, harjakaisiin jne. Soitan tunnettuja kotimaisia ja ulkomaisia pop ja rock-kappaleita. Laulut ovat ajankohtaisia päivän hittejä, ja ikivihreitä eri vuosikymmeniltä. Voit katsoa Videot- kohdasta erilaisissa livetilanteissa kuvattuja videoklippejä keikoiltani, joista käy hyvin ilmi miltä kuulostan, näytän ja vaikutan. Esiinnyn usein Hämeenlinnassa.

Esitän mielelläni menevää musiikkia joka saa ihmiset tanssimaan ja laulamaan mukana. Tavoitteenani on saada riehakas meininki aikaan viimeistään loppuillasta. Voin myös soittaa rauhallista taustamusiikkia jos tilaisuuden luonne on rauhallisempi. Voit toivoa kappaleita lempiartisteiltasi, tai valita suoraan lauluja listalta. Toteutan mielelläni toiveita myös listan ulkopuolelta, tarvitsen vain tiedon etukäteen. Valitsen viime kädessä kappaleet vasta yleisön nähtyäni, koska keikkatilanteessa tulee yleensä parhaat biisi-ideat, kun näen minkä ikäisille ja henkisille ihmisille olen esiintymässä. Parhaat keikat syntyvät ehdottomasti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa. Se tekee tästä hyvällä tavalla jännittävää ja palkitsevaa työtä. 

Esiinnyn paljon pääkaupunkiseudulla, mutta myös Hämeenlinna, Tampere ja Turku ovat olleet usein keikkapaikkoina. Keikka-alueeni on etelä- ja keskisuomi. Hämeenlinnan keikkapaikoista on tuttuja ainakin Vanajanlinna, Hämeenlinna, Viisarin työväentalo sekä Idänpään torppa. 

Tuon mukanani kompaktin, huipputason äänentoiston, ja äänenvoimakkuus saadaan säädettyä sopivaksi. Laitteistoa voi käyttää myös muuhun ohjelmaan, esimerkiksi puhelin tai läppäri on helppo kytkeä järjestelmään. Tarvittavat piuhat löytyy.

Soitan yleensä kaksi noin tunnin mittaista settiä, tai kolme hieman lyhyempää. Settien pituus on kuitenkin sovittavissa haluttuun muotoon.   

OTA YHTEYTTÄ!