Trubaduuri Porvoo

Moi! Etsitkö esiintyjää Porvooseen? Olen Vihtori Maijanen, 34-vuotias trubaduuri, ja teen keikkoja erilaisissa yksityistilaisuuksissa. Mm. häät, syntymäpäivät, yritystilaisuudet, pikkujoulut, polttarit, kesäjuhlat ja harjakaiset ovat tuttuja esiintymispaikkoja minulle. Porvoo on niin lähellä kotipaikkaani ettei matkakuluja tarvitse lisätä keikan hintaan.

Soitan mielelläni menevää musiikkia joka saa ihmiset laulamaan mukana ja tanssimaan. Ohjelmistoni koostuu tunnetuista pop- ja rock-kappaleista. Laulut ovat ajankohtaisia hittejä ja klassikoita kaikilta vuosikymmeniltä aina 60-luvulta lähtien. Tyyleinä kotimainen ja ulkomainen pop ja rock. Voin myös soittaa rauhallisempaa taustamusiikkia. Voit valita suoraan kappaleita listalta, tai kertoa suosikkiartisteistasi minulle. Toteutan mielelläni myös toiveita listan ulkopuolelta, kun saan tiedon etukäteen. Viime aikoina Vain elämää- tv-sarjan kappaleet ovat olleet varsin toivottuja. Olenkin niitä ahkerasti treenannut ja esittänyt.

Tuon mukanani kompaktin, huipputasoisen äänentoistojärjestelmän, ja äänenvoimakkuus saadaan säädettyä sopivaksi. Laitteistoa voi myös käyttää muuhun ohjelmaan, läppärin tai puhelimen liittäminen järjestelmään käy vaivattomasti. Tarvittavat piuhat löytyy.

Soitan usein kaksi noin tunnin pituista settiä, tai vastaavasti kolme hieman lyhyempää. Settien pituudet ovat kuitenkin sovittavissa toiveiden mukaisesti. Katso videot keikoiltani ja saat varsin hyvän kuvan ilmeestäni ja soundistani. Videot on kuvattu aidoissa keikkatilanteissa. Takana on valtava määrä onnistuneita keikkoja ja uskallankin luvata 100% tyytyväisyystakuun. Tavoitteenani on saada aikaan rento tunnelma jokaisella keikalla. Tanssia ja yhteislaulua, laadukasta trubaduurimusiikkia. Älä epäröi ottaa yhteyttä, saat vastauksen sähköpostilla, puhelimella tai tekstarilla nopeasti.

OTA YHTEYTTÄ!